luni, 30 iunie 2008

Proasta..

Romania e plina de oameni limitati.De ce spun asta?

"lol..chiar aku kteva zile mam uitat la profilu ei,da nu stiam cn e.. si ea zice k rockeritza sau gothik??? k dak ma enerveaza o kut si ii fut vreo 2 in gura d nu se vede..thuamne..zici k vine d p centura..:: ".Cand tu ascultai andre si 3sud est[wtf?de la ce vine numele astora??.] cea careia visezi tu sa ii "futi"vreo 2 pumni in gura avea ceva experienta in muzica pe care tu pretinzi ca o asculti acum.Nu cred ca tu , la cei 15 ani ai tai esti omul care sa critice. "Vine de pe centura"..bai , e treaba ei de unde vine .Are demult 18 ani si ar putea face si chestia asta[in cazul in care ar gandi ca tine,ceea ce din fericire nu e cazul].

"cn se cree panarama aia..knd e vai mama ei ".De unde o cunosti pe maica-sa?
"poate nici io,nici u si nici mai stiu io cn nu se imbrak in negru mereu..da asta nici p un sfert nu arata a goth,vine direct d p centura..".Daca tu crezi ca a fi goth inseamna numai sa te imbraci in negru esti mai proasta decat un papagal.

"thuamne..chiar atatia imbecili in lumea gothului nam mai vazut..nici io nu pot sa zic k sunt mare gothik..da cel putin nu ma dau mare la "oamenii d rand" k sunt o gotha a subculturii sau cum dracu sa exprima aia... god:".1.ce inseamna thuamne?2.Se scrie "n-am".3.De ce cand te referi la o singura persoana spui"atatia" ?? 4.Nu esti "gothik", habar nu ai ce inseamna asta. Si inca o adaugare,asta asa ca am vazut cat esti de proasta , LASA-L PE DRACU IN TREABA LUI , CA POATE O SA VA INTALINITI ODATA SI N-O SA ITI PLACA.

Un comentariu:

MB spunea...

asta e despre mine? :lol
m-am obisnuit sa nu ma suporte lumea

Btw, te bag la friends aci