sâmbătă, 16 august 2008

Baba-Episodul 1

Nu , nu o iau pe urmele lui Dan Diaconescu.:)[Sau da?]
Baba este un personaj real care din aprilie pana in octombrie noiembrie sta pe scari si bea.Desi are pensie mica , se stie descurca.Avand magazinul aproape de ea ,baba fura.Si bea.Si te injura de te ia mama naibii daca nu-i duci sticla la magazin ca"tre sa vina fiu-meo si nu vreau sa ma vada cu sticla".
O persoana peste 18 ani poate fi raportata drept disparuta dupa 72 de ore . A trecut aproape o saptamana si nimeni nu a mai vazut-o . Sa fi fost oare mana criminala a vecinilor 'ruacheri si satanisti" de la etajul 2? Sau propriul ei fiu a macelarit-o si acum o tine ascunsa in portbagajul masinii sale de 45.000 de euro??Sau poate era emo si si-a taiat venele apoi s-a spanzurat de calorifer??
Sa luam fiecare varianta in parte. Daca era omorata de "ruacherii satanisti" , acestia i-ar fi baut sangele si mancat carnea[bah..e batrana al`dracu.. nu s-a fiert greu???] , apoi ar fi aruncat oasele undeva unde sa nu poata fi gasite , eventual sa le manance cainii.Avand in vedere ca cei 2 au impreuna maxim 20 de ani , teoria pica.
Daca ar fi omorat-o fi`su si apoi ar fi pus-o in portbagaj cred ca duhnea la cel putin 5 kilometri la ce calduri sunt afara. Dar poate a pus-o in congelator..Incredibil..Senzational! Magnific ! Avem un suspect in cazul disparitiei babei.Oare ce se va intampla in continuare?Va incerca sa scape de cadavru in timpul noptii?? [Tzeapa.. noi suntem acolo si-l vedem..]..
Se poate sa fi fost baba imo??Probabil ca nu , deoarece imo`s nu fura si sunt suparati.Baba era tot timpul vesela ..
Tineti aproape !!

Niciun comentariu: